Uddannelse pædagogik dannelse

Lokalbladet AGEDRUP RUNDT

Lokalbladet AGEDRUP RUNDT har eksisteret siden 1994. Det er etableret i et samarbejde mellem Agedrup Skole, Agedrup Sogns Beboerforening og Agedrup Kirke. Bladets idé er at styrke fællesskabsforestillingerne i samfundet og samhørigheden i Agedrup og Bullerup gennem fortællinger og artikler fra lokalområdet og servicestof fra lokale institutioner og foreninger.

Agedrup Rundt - Oktober 2016

August 2016 - Nr. 132 - 22. årgang

I Agedrup Rundt 132 kan man læse om Mads Timm, der har en fortid i Agedrup, Fjordager, OB og Manchester United. Nu har han startet et streetfodboldprojekt i Vollsmose under navnet "Projekt Zlatan - fodbold med attitude", og netop nu udkommer en ny bog om ham på People's Press. Den hedder "Rød djævel - sådan blev jeg ikke stjerne i Manchester United."

Nåmen, så kan man også læse om Jan Kenneth Larsen, der byttede politikniplen ud med tavlekridtet og for tiden læser en master i kriminologi og politimanagement på Cambridge University.

Desuden er der en portrætartikel med Verner Trolle Hansen, der er vild med at løse problemer og til daglig flytter meget store ting med meget store køretøjer og en lille, fin og lærerig fortælling af TV-meteorologen Anja Fonseca, der er vokset op i Agedrup. 

Men der er også masser af stof fra Agedrup Skole, Agedrup Sogns Beboerforening og Agedrup Kirke.

Send tips om nyheder og historier til lokalbladet AGEDRUP RUNDT!

Vi skriver artikler og fortællinger fra Bullerup/Agedrup, og det meste er noget, vi selv støver op. Men vi kan ikke være i alle hjørner af lokalområdet. Derfor vil vi sætte stor pris på tips om nyheder og gode historier, som vi kan skrive om. Vi kan dog ikke love, at alle tips omsættes til artikler. Som redaktion er vi nødt til at prioritere stoffet. Så får du et bedre blad! Men vi vil rigtig gerne have dine tips!

Forlaget FJORDAGER

Bøger om uddannelse, pædagogik, dannelse

Forlaget FJORDAGERs ambition er at udgive bøger, der kan stimulere debatten om uddannelse, pædagogik og dannelse. Bøgerne kan købes her:
 

Forlaget FJORDAGER

Hulvejsbakken 21

5330 Munkebo

Telefon 6610 7575

erik@fjordager.com

Følg os på Facebook