Uddannelse pædagogik dannelse

FORVIRRINGENS EUFORI

Alexander Carnera

Gennem breve, historier, essays og digte kredser forfatteren til denne bog om opfattelsen af samtiden som en forvirret eufori, en mærkelig feber, et liv i en evig ungdom, som om en kraft udefra, ingen kan standse, er kommet ind i verden.

Som om vi nu er nået til en grænse, den yderste grænse, jorden, lyset og mørket, som om vi har mistet evnen til gribe nuet, måske fordi der ikke længere er et nu at gribe og give et udtryk? Måske fordi der ikke længere er nogen ungdom, nogen fremtid, nogen drømme?

Disse tekster bevæger sig i to retninger. Én hvori der rapporteres om undtagelseslignende tilstande i land og by. En anden der fører de tomme hænder ind i den frie tid.

ISBN 978-87-970700-2-4

Forlaget FJORDAGER

Sideantal: 92

Udgivelse: Februar 2019

1. udgave, 1 oplag.

DKK 148,00

Køb den hos din lokale boghandler eller køb her

Om forfatteren

Alexander Carnera_web.jpg  

Alexander Carnera

Født 1968. Forfatter og essayist. Forfatterskabet tæller essays, romaner, fortællinger og faglitteratur. Fast skribent for nordiske Le Monde Diplomatique og Ny Tid (Oslo), hvor han skriver essays om litteratur, kunst og filosofi.

 

Bøger af Alexander Carnera

FORVIRRINGENS EUFORI

Alexander Carnera

Forlaget FJORDAGER

Bøger om uddannelse, pædagogik, dannelse

Forlaget FJORDAGERs ambition er at udgive bøger, der kan stimulere debatten om uddannelse, pædagogik og dannelse. Bøgerne kan købes her:

 

Forlaget FJORDAGER

Hulvejsbakken 21

5330 Munkebo

Telefon 6610 7575

erik@fjordager.com

Følg os på Facebook