Uddannelse pædagogik dannelse

 

 

 

Handelsbetingelser pr. 1. 12. 2015

 

Priser

Priserne er inkl. moms og i DKK. De er vejledende, men gælder ved direkte køb hos forlaget.
   

Betaling
Der betales via forlagets netbutik med Dankort.

Leveringer bliver pålagt fragt (på baggrund af Post Danmarks takster).

Fragt
Ved køb med faktura bliver der lagt fragtudgifter til fakturabeløbet. Beløbet følger taksterne hos Post Danmark. Vi lægger ikke ekspeditionsgebyr på forsendelserne.


Institutioner med EAN nummer
Vi sender en elektronisk faktura via EAN nummeret og sender en følgeseddel med varerne.

Institutioner uden EAN nummer
Vi sender faktura med varerne.

Leverancer til udlandet
Vi sender faktura med de bestilte varer.
SWIFT: DABADKKK
IBAN: DK5130000006829325
CVR: 13821100

Levering
Almindeligvis leverer vi inden for 2 hverdage fra vi modtager bestillingen.

Varens stand ved modtagelse
Er varen beskadiget ved modtagelsen, kan du kontakte forlaget på erik@fjordager.com inden for 2 hverdage fra modtagelsen.

Fortrydelsesret
Som privat har du ret til at fortryde dit køb i 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra det tidspunkt, hvor du har modtaget din bestilling. Bliver bogen/bøgerne leveret i flere omgange, gælder fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste levering. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet til erik@fjordager.com – herefter har du 14 dage til at sende bogen/bøgerne retur.

Du kan benytte dig af fortrydelsesretten, hvis du endnu ikke har taget bogen/bøgerne i brug. I praksis betyder det, at du ikke er påbegyndt læsning heraf.

Hvis bogen/bøgerne er taget i brug, laves en konkret vurdering af, hvad bogen/bøgerne som brugt kan sælges for til en anden forbruger. Og du vil herefter blive kontaktet om, hvilket afslag i refunderingen vi kan tilbyde. Hvis bogen/bøgerne har lidt en væsentlig værdiforringelse, kan bogen/bøgerne ikke refunderes.

Når vi har modtaget bogen/bøgerne retur, bliver købsprisen for bogen/bøgerne refunderet til den samme konto, hvorfra du har foretaget købet. Beløbet vil bliver overført inden for 8 arbejdsdage. Du hæfter selv for portoudgifterne.

Bogen/bøgerne skal returneres i forsvarlig emballage til følgende adresse: Forlaget Fjordager, Hulvejsbakken 21, 5330 Munkebo.

Reklamationsret (Hvis der er noget galt med varen)
Som privat har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret jf. den gældende danske forbrugerlovgivning. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Bogen/bøgerne skal returneres i forsvarlig emballage til følgende adresse: Forlaget Fjordager, Hulvejsbakken 21, 5330 Munkebo.

 

Forlaget FJORDAGER juridiske oplysninger
Fjordager Tekst & Reklame I/S
Hulvejsbakken 21
5330 Munkebo
CVR: 13821100
Mail: erik@fjordager.com
Telefon 6610 7575 

 

 

Forlaget FJORDAGER

Bøger om uddannelse, pædagogik, dannelse

Forlaget FJORDAGERs ambition er at udgive bøger, der kan stimulere debatten om uddannelse, pædagogik og dannelse. Bøgerne kan købes her:

 

Forlaget FJORDAGER

Hulvejsbakken 21

5330 Munkebo

Telefon 6610 7575

erik@fjordager.com

Følg os på Facebook