Uddannelse pædagogik dannelse

HIMMELBANDEN - Et væddemål om kærlighed

Aase Paaskesen Schmidt

1. bog i serien.

I Himlen går Eros rundt og keder sig.

For at drille Zeus’ kone Hera, indgår han et væddemål med hende. Eros holder på, at han kan få en hvilken som helst trofast ægtemand lokket væk fra ægteskabet ved at friste ham med en smuk kvinde. Hera, der er gudinde for arne og ægteskab, hævder det modsatte. Som hjælp til at udføre og vurdere væddemålet inviteres to eksperter. Eros inviterer Dr. Sigmund Freud, der er ekspert i seksualitet, og Hera inviterer en buddhistisk munk, der er ekspert i ikke-kødelig kærlighed.

Disse fire danner Himmelbanden. Eros, Hera, Dr. Sigmund Freud og den lille buddhistiske munk, GM. Det er Den Skønne Helena, der i en nutidig inkarnation som forudskikket forelsker sig i en jordisk mand – Marvin. Dette aparte kærlighedseventyr oprulles og fører hovedpersonerne gennem forskellige tildragelser og forskellige interessante destinationer i nutid og fortid. Samtidig foregår der andre ekstraordinære ting i Himlen. Zeus kommer i psykoanalyse og Afrodite kommer tæt på sit skumfødte ophav som gallionsfigur på Den Flyvende Hollænder, der afmonteres for spøgelser og bliver til Himmelbandens skib, mens Pallas Athene får rengøringsvanvid, hvilket næsten udløser en krig.

Alle disse hændelser er med til at kaste lys over det evigt gamle dilemma mellem lyst og pligt. Skal man følge sit hjerte og realisere sine lidenskaber på trods af andre, eller skal man svigte sine egne dybeste ønsker af hensyn til andre?

ISBN 978-87-970700-3-1

Forlaget FJORDAGER

Sideantal: 280

Udgivelse: November 2019

1. udgave, 1 oplag.

DKK 150,00

Køb den hos din lokale boghandler eller køb her

Om forfatteren

Aase-Schmidt-400px.jpg  

Aase Paaskesen Schmidt

Født 1950. Cand. psyk. fra Aarhus Universitet 1977. Har arbejdet som psykolog fra 1977 til 2015 med områder fra klinisk voksen- psykologi til børnepsykologi. Har gennem flere år lavet tegneserien “På briksen” til fagbladet “Psykolognyt”.

 

Bøger af Aase Paaskesen Schmidt

HIMMELBANDEN - Et væddemål om kærlighed (1)

Aase Paaskesen Schmidt

HIMMELBANDEN - Jagten på den blodrøde rubin (2)

Aase Paaskesen Schmidt

HIMMELBANDEN - Zeus i tornerosesøvn (3)

Aase Paaskesen Schmidt

Forlaget FJORDAGER

Bøger om uddannelse, pædagogik, dannelse

Forlaget FJORDAGERs ambition er at udgive bøger, der kan stimulere debatten om uddannelse, pædagogik og dannelse. Bøgerne kan købes her:

 

Forlaget FJORDAGER

Hulvejsbakken 21

5330 Munkebo

Telefon 6610 7575

erik@fjordager.com

Følg os på Facebook