Uddannelse pædagogik dannelse

HIMMELBANDEN - Jagten på den blodrøde rubin

Aase Paaskesen Schmidt

2. bog i serien.

Den smukke cubanske Lady Ruby, som er gift med den engelske diplomat Lord Fitz-Fish, har mistet sin kostbare rubin, og Himmelbanden mødes som vanligt i Zeus’ pub Olympen for at drøfte situationen.
Det viser sig, at rubinen også tidligere på mystisk vis er forsvundet fra en amerikaner bosat på Cuba før revolutionen i 1959. Faktisk skete det første gang allerede i midten af 1800-tallet, hvor den forsvandt fra et nonnekloster i Andorra i Spanien.


Hvad er det med den rubin? Hvorfor forsvinder den? Det er der ikke helt almindelige årsager til, men Himmelbanden har i sinde at opklare mysterierne.


Eros, Hera, Dr. Sigmund Freud, den lille buddhistiske munk, GM, papegøjen Ludde, Ugle, Pattegrisen og andre associerede bandemedlemmer må dog rejse både i tid og sted og foretage omfattende research, der bringer dem i kontakt med blandt andre Abedisse Moder Cordelia, Pater Ismael de Reprimande, Eventyrer Douglas James Mastercuck, Don Quixote, Che Guevara, balletdanser Alicia Alonso og Wing Commander Swithin Bear fra Royal Air Force.


Der er flere lag i den sprudlende fortælling og undervejs afdækkes forhold vedrørende heltedyrkelse, idealisme og fanatisme. Hvornår bliver idealisme til fanatisme? Hvilke årsager er der til disse følelser, og er de sunde i et samfund?

ISBN 978-87-970700-4-8

Forlaget FJORDAGER

Sideantal: 280

Udgivelse: November 2019

1. udgave, 1 oplag.

DKK 150,00

Køb den hos din lokale boghandler eller køb her

Om forfatteren

Aase-Schmidt-400px.jpg  

Aase Paaskesen Schmidt

Født 1950. Cand. psyk. fra Aarhus Universitet 1977. Har arbejdet som psykolog fra 1977 til 2015 med områder fra klinisk voksen- psykologi til børnepsykologi. Har gennem flere år lavet tegneserien “På briksen” til fagbladet “Psykolognyt”.

 

Bøger af Aase Paaskesen Schmidt

HIMMELBANDEN - Et væddemål om kærlighed (1)

Aase Paaskesen Schmidt

HIMMELBANDEN - Jagten på den blodrøde rubin (2)

Aase Paaskesen Schmidt

HIMMELBANDEN - Zeus i tornerosesøvn (3)

Aase Paaskesen Schmidt

Forlaget FJORDAGER

Bøger om uddannelse, pædagogik, dannelse

Forlaget FJORDAGERs ambition er at udgive bøger, der kan stimulere debatten om uddannelse, pædagogik og dannelse. Bøgerne kan købes her:

 

Forlaget FJORDAGER

Hulvejsbakken 21

5330 Munkebo

Telefon 6610 7575

erik@fjordager.com

Følg os på Facebook